Aanbevelingen worden onafhankelijk gekozen door de redacteuren van Review. Aankopen die u via onze links doet, kunnen ons een commissie opleveren.

Het is weer die tijd van het jaar: terug naar schoolseizoen. Hoewel het onduidelijk is welke invloed COVID-19 zal hebben op het komende jaar, is het voor veel gezinnen – vooral degenen met een krap budget – belangrijk om na te denken over het verkrijgen van essentiële zaken in de klas voordat het nieuwe semester officieel arriveert.

Ladyshave online bestellen

Apple voert momenteel allerlei back-to-school deals uit voor studenten en ouders, maar ook voor docenten aan de faculteit en thuisonderwijs. Voor een beperkte tijd kun je een gratis paar AirPods (ter waarde van $ 159) krijgen als je de meeste iPads en MacBooks koopt, waarvan er vele te koop zijn voor maximaal $ 200 korting. Naast enorme besparingen op alles, van MacBook Airs vanaf $ 899 tot de iMac Pro vanaf $ 4.599, kun je ook 20% besparen op AppleCare + als je het toevoegt aan je Mac- of iPad-aankoop, dus dit is echt een geweldige tijd om te winkelen en te besparen het merk. ladyshave is nodig.

Online de beste producten shoppen

Van schoolboeken tot mappen, schoolbenodigdheden kunnen moeilijk te vervoeren zijn zonder een veerkrachtige rugzak. Ongeacht of uw kinderen dit najaar rechtstreeks naar het klaslokaal gaan, de beste rugzakken bieden veel opbergruimte en zien er tegelijkertijd schattig uit. Bij L.L.Bean kunt u besparen op twee van hun meest veelzijdige selecties, het Quad Pack en het Deluxe Book Pack. Het Quad Pack, onze keuze voor de beste rugzak in het algemeen, is te koop voor $ 64,99, dus je bespaart bijna $ 25, omdat het meestal $ 89,95 kost. Bij onze tests hadden we nul klachten over de Quad Pack en waren we er dol op vanwege zijn ruimtelijkheid en waterdicht materiaal. Hoewel we het niet hebben getest, heeft het Deluxe Book Pack meer dan 200 positieve recensies en is het te koop in donkere pruimen voor $ 39,99, waarmee je $ 10 bespaart. www.10beste.com voor al jouw spullen.

Hier is het goede nieuws: u kunt nu een hoop geld besparen op schoolbenodigdheden, op voorwaarde dat u weet waar u moet zoeken. Van kortingen op de beste rugzakken tot het scoren van gratis Apple AirPods (serieus, het is waar!), De beste deals voor studenten kunnen hen helpen alles te beveiligen wat ze nodig hebben om het schooljaar goed te laten beginnen, en het helpt je gezin te redden een beetje extra geld ook. Dit zijn de kortingen die je niet wilt missen.